Happiness

Är så glad just nu. Det ska bli så skönt att flytta härifrån. även om det är lite bitterljuvt, så känns det mest bra. Just nu har jag inga planer på att någonsin flytta tillbaks. Vet inte riktigt vad jag har här att göra likosm. Men det märks väl ur det blir. Man vet ju aldrig. Om ca 2-3 veckor flyttar jag. Har inbte riktigt bestämt när. Kan ju flytta nu om jag vill, men känner endå att jag vill vänta ett tag. kommer sakna min lilla olis så mkt. och min krostis. Men det får gå endå, för det hr har jag velat så jäkla länge nu så det andra spelar ingen roll!

Höres sen, kramis!

Your zodiak/ horoscope and if you think it fits your personality

Jag är kräfta, och jag tycker att det stämmer ganska bra överens med hur jag är som person. Vissa saker stämmer mer än andra, såklart, men i det stora hela känner jag verkligen att jag är en kräfta ;) Känns inte som att jag behöver skriva så mkt mer om den saken.


What you wore today

Just nu har jag på mig mjukisbyxor, raggsockor, svart linne och en kofta. Det är så fruktansvärt kallt här inne :S Ska snart byta om, det blir svarta leggings, och en beige tröja hade jag tänkt. Sedan eftersom jag ska jobba, blir det att byta om igen, och då blir det svart skjorta, svarta byxor och sedan ett Mörkbrunt förkläde hehe :)

Vill bara tala om att jag är världens lyckligaste tjej just nu! Har gått och väntat så länge, och nu är det äntligen dags! Ja, jag kom in på högskola! Fattar det knappt själv hehe :)

Så det kommer väl bli lite kaos i mitt liv ett tag framöver antar jag, med flytt osv. Måste ju lära mig hitta där nere haha, det är ju inte det lättaste, speciellt inte för mig som har så dåligt lokalsinne.. Jaja, jag lär mig :)

Kramis på er alla!

Your opinion about your body and how comfortable you are with it

Okej min kropp.

Har gjort ganska stora förändringar med min kropp det här året, vilket jag är så himla glad att jag lyckats med! Har gått ner ca 20 kg! Förut hatade jag min kropp, även om jag kanske inte själv tyckte att jag var så tjock, så tyckte jag liksom aldrig att nånting satt fint på mig. Jag försökte med allt för att gå ner i vikt men det funkade inte av någon konstig anledning. Under säkert en månads tid tränade jag istort sett 6 dagar per vecka, och det var hårda pass kan jag tala om, men endå skiftade jag inte i vikt mer än kanske fem kg, vilket såklart gjorde mig fruktansvärt frustrerad och ledsen. Jag försökte äta bra, minska portionerna, åt fettsnålt, inget godis osv. Funderade tillochmed på sån där pulverdiet, men tack och lov började jag aldrig med den skiten. Sen helt plötsligt, apropå absolut ingenting, bara bestämde jag mig för att prova lchf. Och BAM! 20 kg på ca fyra månader? Helt sjukt. Är chockad själv faktiskt. Jag tränade nästan inget alls under den perioden heller eftersom jag var så upptagen med att jobba, plugga och hinna med livet.

Jag vet inte vad jag hade gjort om jag inte börjat på lchf. Hade väl fortfarande varit sjukt missnöjd med min kropp i guess..

Jag kan inte säga att jag är helt hundra nöjd med min kropp än, jag vill fortfarande gå ner ca 10 kg till, men det får ta sin tid, jag har inte samma brådska. Jag drar en storlek medium nu, och det är helt okej för mig. Kanske ska försöka fixa dom där tio kilonen till sommaren men annars är jag rätt nöjd :)

En sak som jag har märkt nu när jag har gått ner i vikt, är att man får sämre självförtroende. Det låter ju helt sjukt, men så är det iallafal för mig. Jag kan bli osäker, tänker typ " ska jag verkligen ha på mig det här, eller är det för kort?", "ser jag tjock ut i dom här byxorna" osv, det gjorde jag inte alls på samma sätt förut. Jag antar att jag var tjock, och visste om det typ. Var liksom inte så mkt att göra åt ;)

Jag tycker att min kropp är helt okej, det finns saker jag gillar mer och saker jag gillar mindre.  Det är förmodligen bara att lära sig att leva med den!

Five guys whom you find attractive

Okej, fem killar? Tar inte med min pojkvän, är inte lika kul ;)

Här kommer listan:

1. Adam Rodríguez , Han spelar Eric Delko i CSI Miami, och är fruktansvärt snygg! Vet inte om det är hans roll i serien som gör honom så snygg, men förmodligen är han lika snygg i "verkligheten" också ;D

2.Charles Bartholomew, som spelar Chuck Bass i Gossip Gril. Han tycker jag nog är sexig mest för hans roll i serien :)

3. Andreas Wilson, är rätt söt och så ;)

4. Mikael Persbranst, men det är mest hans "personlighet" (okej i vissa filmer, inte i verkjligheten, vet ej hur han är då) som gör honom fruktansvärt sexig ;)

5. Benjamin Mckenzie är riktigt snygg också. (Seth i OC) Hade inte tackat nej till honom :)

Detta är ingen topplista, utan tog bara fem killar som jag just nu kunde komma på. Finns säkert andra jag tycker är snyggare men nu blev det dessa! :)

RSS 2.0