Tjo!
Snart är det vår, vilket känns riktigt skönt! Bort med snön nu :P

För en gångs skull händer det lite i mitt liv, vilket jag tycker är kul! Men som vanligt kommer alltid allt på en och samma gång, sen händer ingenting alls i en period. :p Jaja det är väl så det ska vara antar jag?

Var och klippte mig igår, och blev nöjd, men ibland tycker jag att frisörer är lite konsitga. Jag har snebena, och frisören klippte mitt hår i typ mittbena. Alltså inte riktgit men nästan, typ 70 % lugg på ena sidan och 30% på andra. Jag brukar ha kanske 90 - 10 lr nåt ( haha). Varför? jag tänkte inte på det medan hon klippte, utan tänkte att hon skulle väl fixa till det. Det var när jag kom hem som jag fattade att det blivit så. Håret lägger sig lixom på det sättet hon har klippt det. Men det kanske blir bättre efter att jag tvättat det, hoppas jag!? För jag passar inte i mittbena..  haha intressant lr?

Ja jag har väl inte direkt så mycket intressant att skriva just nu, och det är väl mycket anledningen till att jag inte skriver heller.

Men jag hoppas på förändringar vilket det också verkar bli. Härligt!


Vår

Ska strax åka och jobba. :) Solen skiner och snart är våren här :D Det är ju nästan april ju :O Då kan man inte låta bli att vara glad :p

Ville bara säga det ;)

Godkänd

Hade betygsdialog med min spanskalärare idag och gissa vem som är lycklig? Blev godkänd! :D Kanska inte är så mkt att hurra för tycker vissa, men jag är grymt stolt över mig själv! Nu är det bara steg 2 och 3 kvar sen är jag klar! :) Ett steg närmre min dröm!

Och älskling klarade sin uppkörning galant idag så hoppas att han klarar skrivningen nu! Men det gör han :)

Vi har med andra ord haft en mycket bra dag idag!

Höres!

YLO

Var på mötte hos YLO igår. Och det var riktigt intressant. Dom peppar en verkligen till att köra stenhårt. Synd bara att den känslan ganska snabbt försvinner då det är så svårt att sälja.. Men ska iallafall kämpa lite mer i år än vad jag gjorde förra. :)

Har sjukstuga här hemma. Jag är väl inte så jätte sjuk, har på gränsen till feber, och är lite förkyld och så. Känner mig nog sämre än vad jag är.- Men krosits har uppemot 40 graders feber så det är ju inte så roligt.

Ska snart sätta igång med spanskan, men innan det blir det lite lunch, mexikanasoppa! Gött :)


Tjo!

Var ett litet tag sen som jag skrev nu hehe. Sorry! Ska försöka bättra mig :)

Har väl inte hänt så jätte mkt sen sist antar jag. Är snart klar med spanska steg 1. Känns skönt. Bara att börja på nästa steg efter det haha ;)

Ska ut och söka jobb imorgon tror jag. Både "vanliga" jobb, och sommarjobb. Känner verkligen att jag vill vara hemma den här sommaren. I mora alltså. Det kanske är sista gången och jag vet inte varför men det känns som att det är så jag måste göra. Magkänslan.

Jag känner verkligen att jag behöver förändring i mitt liv. Samma sak dag in och dag ut. Visst det är inte så men fortfarnde så känns det så.

Jag vill flytta i höst. Jag känner att det börjar bli dags nu, att det är meningen att jag ska göra något nytt just nu i höst. Hoppas att jag kan ordna så att det blir så. Har lite funderingar på hur och så, man får helt enkelt hoppsa på det bästa!

Det var allt för nu. Ska bättre mig :) 

RSS 2.0