Your family

Min familj består av mamma och pappa och mina tre systrar. Räknar även in min pojkvän och våran son (katt) olle i min familj :)

Mina föräldrar är fortfarande gifta, vilket som vi alla vet inte tillhör vanligheterna, dom har nu i december varit gifta i 22 år. Tänk er det, 22 år? Haha :) Min äldsta syster är 24 år, och jobbar. Min näst äldsta syster är 2 år äldre än mig, och hon pluggar. Har även fått tummnr ur och flyttat från mora ;) Min yngsta syster pluggar också, och hon är bara ett år yngre än mig.

Min pojkvän och jag har varit tillsammans i ungefär 2 och ett halvt år :) Katten är egentligen hans, men brukar säga att det är min son :) Eller snarare adoptivson. Vet att jag är lite sjuk hehe. Han är iallafall 9 år :) Och världens finaste lilla björnunge :)

Ja det var väl allt om min familj :)

Put your musicplayer on shuffle and write the first ten songs that play

Okej, tar från min starred lista på spotify, eftersom det är dom låtar som nog är mest "mig".


1. Make luv radio version - Room 5, Oliver Cheatham
2. Jag saknar dig mindre och mindre - Melissa Horn
3. Big fat bass - Britney Spears feat. will.i.am
4. Love the way you lie - Eminem, Rihanna
5. Nothing compares to you- Studio 99
6. Call your girlfriend - Robyn
7. I wanna go - Britney Spears
8. Satan i gatan - Veronica Maggio
9. Breathe me - Sia
10. Vem vet - Lisa Ekdahl

Haha, känner att det var mest dom gamla låtarna som med men men. :)

How important you think education is

Utbildning är nästan det viktigaste man kan skaffa. Då har du alltid något att falla tilbaks på, även om du inte jobbar med det du ut bildade dig till. Jag försöker få alla jag känner att utbilda sig. Det är ett par stycken som inte har någon gymnasiekompitens, utan dom har bara gott i grundskolan. Och det som är dåligt med att inte gått på gymnasiet (eller folkhögskolan och liknande), det är för det första är det mycket svårare att få jobb, och för det andra, om du väl får jobb så tjänar du oftas mindre än  en person som har gått på gymnasiet.

Det är samma med högskola. Jag tycker att dom som kan och har möjlighet ska läsa viadre på högskola. Anledningen till att jag tycker så är att du tjänar mer, och kan konkurrera ut andra på arbetsmarknaden, kort sagt du blir mer "attraktiv". Det finns så klart arbeten där du inte behöver någon utbildning, tex som servitris, journalist och liknande, där din personlighet är viktigare. Men om du har utbildningen ändå, så är du som sagt mer attraktiv, och du har rätt till högre lön.

Utbildning lönar sig, kort och gott.What you ate today

Har inte ätit så mycket idag, bara frukost. Men jag msåte ta denna nu ändå för jag glömmer bara bort att skriva på kvällen och vill ju försöka följa den här listan så då får det bli så här :)

Jag har ätit två matskedar turkisk yohurt med grädde och kanel, två finncrisp med ägg på, ett koktägg,( alltså två ägg totalt), och sen en kopp kaffe med grädde i på det :)

Lunchen vet jag redan vad det blir, ugnstekt falukorv som blev över från igår. Till det några körsbärstomater och så ska jag väl hitta på något "kul" med vitkål. Får se. Har hört att det ska vara väldigt gott att steka strimlor av vitkål i rikligt med smör, att det nästan blir som pasta, ett bra substitut åtminstone, så kanske ska prova?

Middag har jag ingen aning om. Skulle kunna gissa att det blir nåt med köttfärs men får se ;)

Till mellis blir det nog ett par babybels :) Har blivit beroende av dom :S Inte kanske så mycket för att jag tycker att dom är jätte goda( är inget stort fan av ost), utan mer för att dom är roliga att äta. Små mini ostar :) Haha :)

Ja det var väl det, om jag kommer ihåg skriver jag in vad jag åt till middag, kanske kan uppdatera det imorgon annars.

Ha det!

Five pet peeves

Haha, får jag bara skriva fem saker som irriterar mig? ;) Stör mig på rätt mycket tror jag, men vet att många är värre. Det här blir ingen topplista, utan skriver det jag kommer på just nu bara, det finns säkert saker som jag tycker är mer irriterande :p

- Folk som kör bil som idioter. Typ inte använder blinkers, ANVÄNDER HÖGERREGELEN??, kör för fort, sladdar och sånt där. Sitter jämt och svär över andra bilister när jag åker bil haha :p

- Folk som säger VA? efter allt! Hörde du att hon hade sagt så? VA? Alltså, det ordet är det typ det värsta jag vet!!!

-När jag frågar om något, och personen jag frågar inte vet svaret. Alltså, jag vet, kanske är konstigt att bli irriterad över, men jag hatar det!

-När folk inte visar tillräckligt mycket intresse. Det är lite svårt att förklara, men när man kanske berättar om något, och personen typ bara: okej.. Det är skit irriterande!

-Folk som förklarar dåligt. Herregud vad jag kan bli arg då!!

Alltså, känns som att det är lite onödiga saker jag blir irriterad över, kanske är ovanligt arg av mig? hahah

Kramis

Your views on mainstream music

Egentligen skulle jag skriva om nåt jag skulle vilja säga till ett ex, men eftersom jag inte har något ex ( inte något "seriöst" iallafall) Så får det blir nästa fråga!

Alltså, jag vet inte ens vad mainstream music är, ska googla lite sen återkommer jag.

Okej, det är komersiell musik, typ sånt som spelas på radio, då vet jag det, hehe

Alltså jag har väl inte direkt någon åsikt. Lyssnar själv på sån musik ibland. Det jag kanske kan tycka är att många låtar är väldigt opersonliga på något vis. Texten har ofta ingen speciell betydelse, och det är faktiskt texten som oftast gör att jag tycker att en låt är bra, inte själva "soundet". Texterna kanske handlar om kärlek, men på ett "töntigt" sätt. Jag vill ha djup, och det har inte dessa låtar. Mainstream music är väl sånna låtar jag gillar pga soundet, och det gör också att jag tröttnar väldigt fort. "Andra" låtar, som det är djup i, som man känner är skrivna med riktiga känslor, dom hänger kvar längre. Det finns vissa låtar som jag aldrig kommer sluta lyssna på, bara för att jag tycker om texten så himla mycket. Medan tex in the club med dany blev uttjatad för flera månader sen.

Ja det är nog min åsikt om sk mainstream music!

Kramis

Bullet your whole day

Jag antar att det betyder att jag ska berätta om min dag? Det är iallafall vad jag tänker göra :p

Har inte gjort så jätte mycket idag, inget som direkt är värt att berätta, men kan väl ta det lite kortfattat ändå. Vaknade, gick upp, åt frukost. Fixade i ordning mig. Såg vilket fint väder det var ute, så bestämde mig för att gå ut på en promenix med en vän. Kände att jag behövde komma ut i solen lite, har ju varit så deppigt väder den senaste tiden. Efter promenaden tog jag en kopp kaffe, satt lite vid datorn, och åt sedan lunch. Efter det åkte jag och min pojkvän ner på affären och handlade lite mat, åkte hem, jag satte mig vid datorn (igen). Pratade med en annan vän om hennes födelsedag, planerade den lite smått. Sen efter det åt jag middag, och sedan har jag pluggat fram till nu. Ganska onödigt inlägg känner jag såhär efter att jag läst det, men det är ju vad det står att jag ska skriva om så :p

Kom på en till sak! Såg att paranormal activity 3 ska visas på bion här i helgen, så bestämde med några andra att vi ska gå på den! Ni antecknar antar jag?

Haha ja det var väl allt. Kanske skulle väntat med den här till en bättre dag, men har iallafall uppdaterat lite nu!

Hörs!

A book you love

En bok jag älskar är The other side of the story, skriven av Marian Keyes. Jag läste den på engelska b i skolan,alltså för typ 2-3 år sedan, och jag kommer fortfarande ihåg vissa citat från boken. Det är tre humoristiska historier ur tre olika personers synvinkel. Den handlar mycket om kärlek, men även om annat, som t. ex jobb/ karriär. Jag tycker verkligen att den här boken är bra! Och jag rekommenderar dig att läsa den, helst på engelska, eftersom det är då den skildras bäst, med citat och liknande.

Mitt absolut favorit citat från boken, som jag ibland fortfarande brukar tänka på :
What goes around comes back around, and remember how you met him, 'cause that's how you'll loose him.

Det stämmer ju??

RSS 2.0