regn

Regnet fortsätter bara ösa ner. Känns faktiskt skönt. En sak är iaf säker, jag behöver inte oroa mig för att få hudcancer orsakad av solen den här sommaren. Har inte solat något alls nästan..

Det händer nog ganska mkt grejer i mitt liv just nu. både bra och dåliga saker. Jag har skrivit in på mig körskolan, och skickat in lämp och sånt. sen pluggar jag spanska för fullt, är snart klar med steg 3 hoppas jag. den 22 aug börjar jag med matte b och historia a. Förmodligen engelska c också, kan vara bra inför högskoleprovet. Har även anmält mig på en bostadssida, så att jag får poäng. Det känns som att min dröm börjar närma sig, men ännu är den inte här.

Har bestämt mig för att jag ska ha körkortet iår, trots att jag aldrig har kört bil förut. Men det borde gå, det ska tydligen inte vara så svårt, och bara man ger sig den på att det ska gå så gör det ju oftast det.

Har gått ner mkt i vikt nu, har inte mkt kvar till min målvikt, sen får jag se om det behövs mer efter det. har ca 7 kg kvar. Att det äntligen gick?!

Känner mig även ganska förvirrad vet inte riktigt vad jag vill längre. Låter det vara just nu. time will tell.

Sen har jag hämtat två engelska böcker från mamma och pappa som jag läste under eng b, läste aldrig ut dom så har tänkt att jag ska göra det nu. Känner att jag börjar bli lite ringrostig efter två(!) års uppehåll.

Vi hörs sen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0