Ångest

Var ett litet tag sen jag skrev nu. Har inte varit på humör, och är inte på humör heller men tänkte ta mig i kragen och skriva lite grann ändå.

Är så sjukt allting så jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag får ångest och panik av livet.  Det är väl ändå inte meningen? Jag försöker att springa bort ångesten men det går inte,även om det står överallt att det ska fungera. Jag vill inte vara 19 år och oerfaren, naiv och ha noll koll på vad livet egentligen är. Jag vill vara 30 + och vara mitt i min karriär. Jag antar att det låter sjukt men jag tror faktiskt inte det är något för mig, det här med att vara ung och dum. Man ska skaffa erfarenhet men hur gör man det egetligen? Överallt omges jag av människor där den ena är dummare än den andra, och jag förstår inte riktigt vad det är jag gör här egentligen? Ska det bara vara så här och sen har jag erfarenhet? Eller ska man egentligen trivas och må bra? Vad är erfarenhet? Och av vad ska jag ha erfarenhet?

Att jag inte heller riktigt har mod till att göra precis som jag vill, inte personlighet heller gör ju inte saken direkt bättre. Jag är så trött på att behöva göra allting helt själv, och vara först med allt, medan alla andra göra några av sina viktigaste val här i livet tillsammans med sina bästa vänner. Jag vet inte om det är positivt eller så, men just nu känns det bara skit.

Jag vet att det egentligen inte är ett dugg synd om mig, jag försker också intala mig det varje dag. Jag antar att jag är i någon slags period där jag inte fattar någonting. Kanske är det en 20- årskris eller något haha. Jag vet faktiskt inte riktigt.

Det jag vet är att jag just nu behöver få vara ifred och tänka. Planera lite, göra listor osv. Men jag får aldrig vara ifred så det är ett stort problem.

Trots

Hallå igen. Har inte orkar skriva eftersom jag har varit sjuk. Har inte haft någonting att skriva heller för den delen. Ska trotsa förkylningen idag och bege mig iväg och jobba.Ska bli skönt då jag dom senaste dagarna bara har legat i sängen och knappt rört mig ur fläcken.

Känns verkligen som att bli sjuk var det värsta som kunde hända just nu, för det innebär att jag inte kan träna, och jag har precis börjat tycka att det är kul att träna, och är rädd att jag ska tycka det är jobbigt och tråkigt igen när jag blir frisk. För som det känns nu så blir det vila hela veckan ut.. Men det är lika bra annars kommer jag bara bli sjuk igen på en gång så.

Jaja jag hör väl av mig senare igen :)

Sjuk

Mår skit idag. Har fått fen årliga vinterförkylningen ;) Det suger för hade tänkt åka ner på stan och fixa en massa grejer, men får väl som vanligt skjuta upp det..

Har så jäkla ont i halsen att jag inte ens kan svälja typ. Jobbigt.

Så idag lär det inte bli många knop gjorde, men ska fösöka plugga lite iaf. :)


Effektiv

Ska alldeles strax åka iväg och jobba lite grann. Har haft en effektiv morgon tycker jag. Haha känner att jag börjar missbruka ordet effektiv men det är ju knappast något dåligt.

Har städat, diskat och plugggat. Nice.

Förvöcrigt suger allt för jag håller på att bli sjuk och kan därmed inte träna. Hatar människor som är sjuka och sen verkligen försöker smitta ner andra. Typ sitter och hostar rätt ut i luften och sådana saker. Varför gör man det??

Imorgon ska jag åka ner på biblioteket och leta efter en spanska bok. Hoppas dom har den där, för den är slut i alla bokaffärer. Suck på det.

Aja måste gå nu annars åker bussen ifrån mig!

Helgen

Om det är någon som undrar varför jag knappt uppdaterar på helgerna så är det för att jag vill vara själv när jag gör det. Kanske låter lite stört men så är det, jag vill kunna skriva vad jag vill här och det kan jag inte om jag är själv.

Och på helgerna är jag aldrig själv känns det som, därför blir bloggen lite lidande. Men det gör ju inget? :)

Måndag morgon är det. Idag börjar spanskan också! Ska bli kul, ända problemet är att min kurslitteratur inte har kommit än, hoppas den gör det imorgon.. Annars så ska jag jobba idag., Hinner nog inte med så mycket mer. Träning + jobb. Bra måndag.

Och igår var ju första dagen på mitt nyya jobb, och jäklar vad nervös jag var innan. Höll på att börja gråta, seriöst. Men det var inte för att jag var nervös över jobbet, utan jag var nervös över bussarna. En sak ska ni veta om att bo i mora, bussarna kan du inte lita på, och dom gå på väldigt konstiga tider. Så nu vet ni det. :)

Men allt gick jätte bra:) Slapp vänta på bussen hem i 50 min, för pappa var snäll och kom och hämta mig!

Så igår var en riktigt effektiv söndag, och sånna söndagar är dom jag gillar bäst. 

Det var nog allt för en liten stund :)


Lördag

Jaha idag var det lördag igen. Skulle egentligen på ett spinningpass imrosse men eftersom jag knappt sov nåt alls i natt så bestlöt jag mig för att istället sova viadre. Mådde verkligen skit när jag vaknade.

Är rätt nervös inför imorgon. Jag hoppas verkligen att allt går bra med bussar och så.


Mörkrädd

Jag sitter och funderar på vad jag ska göra ikväll. Vill bara ta det lugnt men ändå hitta på något kul. Min pojkvän ska iväg så jag blir ensam.. Vet inte om jag ska ta och bjuda över någon eller om jag bara vill vara själv. Både och känner jag just nu, men jag vet att jag kommer ångra mig lite senare om jag väljer att vara själv eftersom jag är så jäkla mörkrädd. Vi får väl helt enkelt se, kan ju alltid höra om det är någon som vill hålla mig sällskap. Om det är någon som vågar sig ut i kylan haha.

Jag förstår inte riktgit hur folk orkar vara så jävla fjantiga som dom är. Många alltså, inte alla. Vissa mer än andra..  Jag tänker aldrig någonsin vara vän med någon som kräver så mycket iallafall.


Dag 17 Mitt favoritminne

Sitter och försöker komma på något som är mitt favoritminne man kan inte nestämma mg för vilket som är just det. Har så många fina och bra minnen, men även hemska. Sådana minnen man aldrig kommer glömma bort, och såfort man tänker på det, får tillbaks just den känslan man hde just då.

Jag kan tatre favoritminnen. Det här är inte alla mina favoritminnen, och kanske inte det bästa heller. Men fortfarande favoriter.

I sommras skulle jag och min jobbarkompis bada, vi tänkte hoppa från piren. Och jag är väldigt feg av mig när det gäller sånt där haha, men hon tvingade i mig iallafall. Det ända jag kunde tänka på var fiskar så fick lite smått panik. Och vilka problem vi hade att ta oss upp. Herregud säger jag bara. Tänker aldrig någonsin hoppa från en pir!

Min 18- årsdag. Själva känslan av att; nu är jag 18 år! Har aldrig kännt en bättre känsla. går inte att beskriva, men ni som har fyllt 18 vet kanske vad jag menar? :) Den dagen var perfekt, förutom att jag fick typ solsting och världens huvudvärk pga väremn så det blev en vääldigt tidig kväll.

Lady gaga2s konsert förra året. Behöver jag verkligen förklara?

Dag 16 Min första kyss

Jag kommer ihåg min första kyss väl. Jag tyckte att det var så jävla äckligt minns jag, men gjorde det ändå eftersom man "skulle".

Det var på en klassfest i trean eller fyran, jag tror det var i trean. Jag var "tillsammans" med en kille i min klass som var ett år äldre och mycket mer erfaren än mig haha. Alltså jag skämms nästan bara jag tänker på det.

Vi satt iallafall i ett mörk rum tillsammans m,ed ett annat par och kysstes och så. Typ hela kvällen. Sen minns jag att när festen var slut, och vi skulle skiljas åt, kysste han mig hejdå, och då kom hans mamma precis och jag skämdes så mycket haha. Jag minns att det var vår, typ april,maj, och att solen var påväg att gå ner. Det var så romantiskt hahaha. Och jag var den lyckligaste flickan i hela världen!

Rätt gulligt nu när man tänker efter, tänk om allt i livet kunde vara så underbart, som jag tyckte att det var då?


Bussagg

Ska strax ner och träna, blir ett corepass idag, vad nu det innebär haha. Men verkar bra, ska tydligen vara bra för bålstabiliteteten?

Fredag idag då. Känns bra, men inget speciellt. Är ju "ledig" istrort sett hela tiden. Är inte det egentligen men det känns som det när man pluggar på distans. Att det är typ läxor man gör bara eller nåt haha. Jaja nog om det.

Ska inte göra något speciellt den här helgen, blir helt lugnt. Det är så jäkla skönt att vakna upp och inte vara bakis, älskar den känslan haha. Men det är fortfarande inte bakiskänslan som är värst, det är ångesten, får alltid ångest, spelar ingen roll vad jag gör. Och det är typ en utav dom värsta känslorna som finns! Hate it.

Imorgon ska jag upp på ett spinningpass i ottan ;) kvart över nio börjar passet, men eftersom man bor i världens omodernaste "stad", så går detinga bussar knappt på lördagar, så jag får lov attt a en buss som går kl 8. Suck!

Apropå dåliga bussförbindelser, jag är nervös som fan inför söndag pga dessa bussar. Tänk om någon är försenad, eller åker för tidigt eller vadsomhelst? Då är jag helt körd!

Dalatrafik borde verkligen tänka över sina busstider. Det funkar inte längre att ha sånna tider dom har. Det värsta är ju nästan att alla busstider är så jävla ologiska, tex 501, som går ner på stan, är där nere prick och halv, så om man börjar jobba kl 8, ja då får man lov att åka så man är där halvåtta, sjukt?? Hatar bussar imora, en utav anledningarna till att jag hellre går eller åker buss på våren, sommaren och hösten. Bara på vintern man gör det efftersom man MÅSTE.

Tröttis

God morgon! Ska alldeles strax springa till bussen! Ska ner och träna lite :)

Idag kan jag tala om för er att jag är ovanligt trött, suck. Men hoppas att det härliga vädret ska kunna pigga upp mig lite grann iallafall.

Det var riktigt kul igår på kickoffen faktiskt. Men sånt brukar ju vara roligt haha

Nej ska sluta skirva massa ointressant skit nu. Hörs senare!

KickOff

Ska strax gå till bussen, lr strax och strax, om en halvtimme :p Ska på kick off igen. :)

Körde för ett tag sen ett hemskt träningspass! höll på att börja gråta, det värsta jag varit med om på mycket länge haha.

Ska ta och diska lite innan jag drar också!

Får se om det blir mer uppdatering idag, men tror inte det! Puss


Dag 15 Mina drömmar

Vad menar man med det egentligen? Drömmar jag har när jag sover eller drömmar jag har om mitt liv?

Jag tolkar det som drömmar jag har med mitt liv.

Min största dröm just nu äratt jag ska komma in på programmet jag ska söka till på uppsala universitet.


Suck stonk stön

Ja det här var verkligen inge bra morgon än så länge. För det första är jag så trött hela tiden så jag försov mig lr vad man ska kalla det. Sen när jag skulle koka ägg till frukost råkar jag först tappa det råa ägget i diskhon. Suck, så slängde det och skulle ta ett nytt. Dansade lite medan eftersom jag spelar musik samtidigt, och ja vad tror ni inte att jag gör då? Eftersom jag är så trött så råkar jag ju tappa ägget rätt ner i golvet. smack sa det bara. Jag blev så jävla arg så jag kastade kastrullen i golvet också. Den fick sig en liten smäll hehe.

Underbar morgon, så nu undrar jag vad som mer kommer hända idag? ..

Dag 14 Vad hade jag på mig idag

Jag tycker den här frågan är väldigt lik den från dag 10 men som jag fattar det kanske det är emningen att jag ska berätta lite om varför och hur jkag har tänkt med det jag hade på mig idag? Eller? haha

Jag hade inte på mig något speciellt, som vanligt när ja gär ledig. Svarta jean och en svart blus till. Jag älskar svart om ni inte redan visste det.

Varför jag tog på mig det här, jadu, jag vet inte riktigt. Tyckte att det passade för den här dagen haha. 

Hoppas det svaret duger, inte den roligaste "dagen" kanske.

Dag 13 Den här veckan

Den här veckan. Det har bara hunnit gå en och en halv dag, men jag kan berätta om vad som har hänt och vad som kommer hända, det jag vet då.

Igår hade jag en liten fixar dag, bockade av två saker från min to-do list som varit ganska jobbiga att ha inom sig, nu känns det så jäkla skönt att det är utrett! Jag pluggade en hel del och jag gjorde nog itne så mycket mer som är värt att skriva om iallafall. Idag har jag pluggat lite, ska åka ner och träna efter lunchen sen vet jag inte. Imrogon ska jag plugga igen, sedan på kvällen blir det kick off för oriflame! Ska bli kul. På torsdag och fredag ska jag pallra mig ner till stan och leta reda på en bok på bibilitoket som jag behöver till spanskan, sen ska jag skriva in mig på arbetsförmedlingen också. Börjar bli dags nu. På lördag har jag inget inplanerat, men det bli relativt lugnt för på söndag har jag min första arbetsdag på ett nytt jobb. Ska bli spännande, men är redan nervöls haha.

Det är nog allt.

Dag 12 I min handväska

Det som finns i min handväska brukar variera ganska mkt beroende på vilken väska jag använder för dagen och vad jag ska göra. Men okej, en vanlig dag då.

Plånbok, headset, mobil, tamponger,värktabletter, kalender, vattenflaska och handcreme

Jag är inte sådan som har mitt liv i väskan haha


Dag 11 Mina syskon

Mina syskon, både älskar och hatar jag haha. Man kan verkligen kalla våran kärlek till varandra för syskonkärlek!

Min äldsta syster är fyra år äldre än mig, blir alltså 24 (!) i år. Henne har jag minst kontakt med nuförtiden. Pratar istort sett aldrig, och anledningen till att det är så vet jag faktiskt inte. Har bara blivit så, och det är något vi själva har valt. Men när vi var yngre var det henne jag kom bäst överens med, och jag blev alltdi lika lycklig när jag fick vara med henne och hennes kompisar och leka haha!

Min näst äldsta syster är två år äldre, och hon är väl den som jag känner allra bäst, eller vill känna allra bäst. Vi hade en period där vi umgicks hela tiden, hade gemensamma vänner, gick på fester och ja allt tillsamman, men nu är det inte riktg så längre. skulle nog vilja säga att vi har glidit ifrån varandra en hel del på sistonde, men det är väl så det brukar bli kanske.

Sedan har vi nästa syster som är ett år yngre än mig. Eftersom hon och jag nästan är lika gammla så har vi gått igenoim det mesta tillsammans. Vi gick på dagis tillsammans, vi delade rum ett tag. Och jag måste säga att på den tiden hatade ja g henne nästan! Vi bråkade hela tiden! Och jag skuylle aldrig valt att umgås med henne frivilligt på den tiden. Men nu bor vi grannar och hon har växt upp och blivit lite normalare ( haha!), så nu kan vi faktiskt umgås, även om vi bråkar rätt ofta.

Jag tror att syskon är dom människorna som man känner mest kärlek till i hela världen. Inget gör så ont som när det händer ens syskon något hemskt. Jag tror inte jag skulle vilja leva längre om något hände mina iallafall!

Att vara vuxen, eller åtminstone försöka.

Förlåt för den låga uppdateringen. Har egentligen inget speciellt att skylle på. Känns som att jag inte har haft tid, men ska jag vara ärlig så har jag visst haft det. Men jag känner mig så stressad hela tiden, därför känns det inte som att jag har tid. Och jag vet inte varför jag känner mig så stressad. Men antar att det är det här med att försöka vara vuxen. Ta hand om alla dina problem helt själv. Det är nog det.

Under dagen kommer lär känna mig på 30 dagar inläggen komma upp, dom jag har missat alltså. Sen får vi se om jag skriver något utöver det, beror på om jag har tid. Men det lär jag ha..

Kramis!

Dag 10 Det här hade jag på mig idag

Jag har haft på mig tre olika "outfit's" idag. Brukar inte det men ibland haha. Skämtåsido alltså.

När jag vakna imorsse satte jag på mig ett par svarta leggings med knappar på sidorna nere vid anklarna. En vit tröja med spets på axlarna. Ja det var istort sett det.

Sedan tränade jag en stund, och ja då hade jag på mig mina träningskläder ( surprise!) Svarta trekvarts"mjukisar", svart linne, vitsportbh och vitgrårosa skor.

Sedan efter duschen tog jag på mig svarta strumbyxor med mönster på, och en svart lång tröja med axeldetaljer.

Ni förväntar er såklart bilder men tyvärr. Sånt tänker jag inte på såklart då jag inte är en van modebloggerska. Kan ju visa senare om någon skulle vara intresserad ;)

sist, först

Har haft noll inspiration idag därav den låga uppdateringen. Har inte gjort mycket alls idag. Varit irriterad bara typ. Men det är jag tydligen väldigt ofta av vad jag har fått höra? haha

Är grymt sugen på massa chips, godis, cola och typ friterade pommes och bea. Och så cigg på det också. Det är fan livet. Nej det är det inte men så jäkla gott! Fast bara ibland har jag kommit på nu. Och just ikväll hade jag verkligen behövt det där men det är inte speciellt smart av mig att äta sånt just nu. Och specciellt inte röka. Det är ju så lätt att falla tillbaka, och det vill jag verkligen inte!

I slutet av februari. JAG SKA KLARA DET.

Förresten så läste jag idag att när man går ner i vikt så försvinner oftast fettet från dom ställena man fick det på sist, först. Jaha vad kul.


Trött på folk kan man kalla det tror jag

Jag måste bara få skriva ur mig för alltså det här är mer än vad jag klarar av att hålla inom mig. Det finns vissa människor i min närhet som jag blir så jävla trött på då och då. Det är inte nära personer, jag skulle aldrig låte dom komma för nära, men dom är fortdfarande tillräckligt nära för att jag ska kunna bli galen på deras betende!

Tex en tjeej, hon sitter och klagar på att typ alla hennes "vänner" är sååå falska, och att hon funderar på att radera vissa ur sitt liv. Det som är roligt är att typ alla(!) säger att hon är falsk. Hur sjukt är inte det? Hur sjukt!?

I stort sett alla sitter och klagar om sina liv på fb mm. Jag hatar det verkligen! Förstår inte dom att det är ingen som bryr sig om hur andra mår eller? Och speciellt inte på facebook! Suck!!!!!!

Och sen folk som stressar upp sig för absolut ingenting, jag vill typ döda någon för det???????

Folk som har NOLL KOLL. Tror att det bara finns ett enda sätt att göra en sak på, fastän det finns typ 1000 sätt.
T R Ö T T på sånt!

Folk som man inte får göra vad man vill för, som hånar en för att man läser böcker ( gillar att läsa böcker), tränar, slutar röka, försöker äta sunt, vill göra nåt med sitt liv, utbilda sig tex mm. JAG HATAR DET! Det finns inget som sänker ens självförtroende så jävla mycket när någon säger "Tränar du?" "Varför läser du en bok?" Och liknande. När man verkligen hör Hånet i rösten. Att dom har svårt att hålla sig för skratt.

Nej istället ska man bara supa. Det kommer man verkligen långt på. Eller verkligen inte.

Ursäkta mitt lilla vredesutbrott men som ni kanske märker har jag väldigt fina och snälla och ja helt enkelt underbara människor i min närhet!

Dag 09 Min tro

Ja vad ska man säga. Jag är på ett sätt troende, men på flera sätt icke troende. Jag tror ibland kanske man kan säga? Jag vet inte riktigt om Gud "finns". Jag kan bara säga att jag nog tror det, lite grann iallafall. Och ibland. Jag kan inte komma på någon annan förklaring till hur världen annrs kan se ut som den gör. Så jag jag kanske är troende då?

Snöstorm

Ja idag lär det inte hände mkt. Är ju snöstorm så man inte gå ut. Usch jag blir deprimerad av vädret. Det bara snöar och snöar hela tiden..

Jag älskar den där känslan man får när man vet att man gör rätt. Den känslan har jag nu. Den utbildningen ajg har valt, jag bara känner att den är så jävla rätt! Jag längtar så mycket!

nej det är ingen bra dag idag. uppdaterar vettigare sen

Dag 08 Ett ögonblick

Ett ögonblick jag aldrig någonsin kommer glömma är från studenten. När hela (nästan) klassen stod på flaket och skrek allt vad vi orkade att VI HAR TAGIT STUDENTEN!!!!!!! Det är ett utav dom lyckligaste ögonblicken i mitt liv. Jag kommer så väl i håg känslan, det var nästan så jag bara vill gråta ut min lycka på nåt jätte konstigt sätt. En utav dom bästa stunderna i mitt liv!


hundrade gången gillt

Glömde helt och hållet bort att uppdatera imorsse. Vaknade upp på helt fel sida tror jag. Var iallafall inte på bra humör. Och tjatmostrar gör inte saken bättre!

Har precis ätit lunch iallafall. Och det var riktigt jäkla gott! :) Har hunnit med en promeand innan frukost och sedan en vända på gymmet så dagens träning är klar nu. Ska nog ta och dansa lite i eftermiddag också tror jag.

Det känns grymt skönt att jag klarat av att vara så pass duktig som jag är. Jag hoppas verkligen att det ger resultat bara, men det tycker jag verkligen att det borde. Jag vill inte se ut såhär längre, det är jobbigt både psykiskt och fysiskt. Så ska försöka hålla mig i 2 månader och se vad som händer. Jag har faktiskt kommit på att tex chips och sånt inte är så jätte gott, utan det är bara något jag äter mest för att jag är sugen. Det är mat jag är mest svag för, pizza, lasagne, pommes& bea tex. Jag kan äta tills jag dör och ska jag vara ärlig skrämmer det mig lite.

Så en gång för alla ska det här gå!


Ålder.

Kom hem nyss från gymmet och har precis ätit lunch. Fast är fortfarande hungrig! Usch vad det är jobbigt. Men sånt får man leva med, jag har bara mig själv att skylla.

Jag är så jävla trött på  typ alla människor? Jag orkar inte med en enda känns det som. Jag vill bara härifrån. Jag förstår inte hur folk klarar att bo här hela livet? Fast iofs så är det ju dom som bor här hela livet som är helt störda så dom märker det inte? Ja så är det nog. Altså helt ärligt, folk som är närmare 25 beter sig värre än vad jag gjorde när jag var 14?? Visst jag är inte mognast här i världen men jag är bara 19, och jag är 10 ggr vuxnare än vad dom är. Men jag antar att det är så, ju yngre man är desto vuxnare är man och tvärtom. Det märker jag så fort jag går på fest tex, då är det dom "vuxna", alltså 25+arna som är aspackade, medan dom yngre, typ 15- 25 är nästan nyktra. Riktigt stört.


Dag 07 Min bästa vän

Jag har nog inte riktigt en enda bästa vän, och det är inte samma hela tiden. Det beror lite på situationen vem som är min bästa vän måste jag nog säga. En bästa vän för mig är någon som ställer upp och alltid hjälper en, och jag har en vän för olika sammanhang om ni förstår hur jag menar? Låter kanske förvirrande men ja så är det.

Min pojkvän, han är en utav mina bästa vänner, kanske den bästa? Berättar istort sätt allt för honom, han är väl den som känner mig allra bäst som jag är nu.

Jenny, vi var bästisar förut när vi var yngre, typ 14, och jag känner att jag fortfarande har det bandet kvar till henne, fastän vi inte umgås lika mycket. Men hon är den personen man kan ringa kl 4 på morgonen när man är skitfull och bara gråter, utan att hon blir förbannad över att man har väckt henne. Och ja det händer faktiskt oftare än vad ni kanske tror haha.

Nina och jag är väldigt lika men ändå så olika. Vi har väl ungefär samma framtidsdrömmar, och vi båda vill flytta härifrån. Det är med henne jag berättar om min framtid och frågar om råd för att komma dit. Båda älskar även att dansa haha. Men ja det finns ju vissa saker vi är helt olika på också.

Malin, min storsyster, vi var mycket mer nära varnadra förut än vad vi är nu, men hon är endå än utav dom jag litar på mest.


Dag 06 Min dag

Min dag har varit bra men rätt händelselös. Gick upp kvart i sju och drog ut på en uppfriskande morgonpromenix. Himlen var riktigt fin och det känns verkligen att det är januari. Jag åt frukost, satt ltie vid datorn sedan åkte jag ner på gymmet. Var där i ca 1,5 h. Kör 30 min kondition och sen benpass. Åkte hem igen, gjorde lunch, åt lunch. Läste lite. Sedan kom min syster, vi tränade lite på wii active. Hon dansade lite också ;). Sedan hoppade jag in i duschen och sedan kom älskling hem. Jag började med middagen.

Har nu precis ätit middag, och ska gå ut på en promenad om ett tag. Sedan blir det kvällsfika, och klockan 21 blir det CSI.
 
Efter det är det godnatt för jag har inte fått många timmars sömn inatt!

Ska även hinna läsa lite i träningslära boken också hade jag tänkt.

Dag 04 Det här åt jag idag

Idag har jag ätit fiberhavregrynsgröt, ett ägg och en kopp kaffe till frukost.
Kycklingwok till lunch
ett äpple till mellanmål.
Kycklinggryta och bulgur till middag.
Ett ägg, en halv avokado och ett glas havredryck till kvällsmål. (ska jag äta)

Har varit riktgit nyttig idag faktist !

Nollställd

Är så jäkla hungrig men måste vänta till min älskling kommer hem. Lär inte dö direkt, måste vänja ming kropp vid att äta lite mindre och då är man hungrig konstant i ett par dagar. Jag får skylla mig jsälv för det faktist!

Är det någon som har tips på ett nyttigt kvällsmål? Är helt nollställd. Jag tycker inte om kesella eller keso. Det är det som är det värsta, hitta saker som är nyttiga men goda..Eller jagf vill åtminstonde klara av att äta det..

Dag 05 Vad är kärlek

Vad kärlek är för mig?
När jag tänker på kärlek tänker jag på smärta och glädje. Men mest på smärta. Jag vet inte varför men jag är rädd för att alla jag älskar ska försvinna för att jag vet att det gör så jävla ont. När någon du älskar lämnar dig frivilligt eller inte, gör det så jävla ont att just då, spelar det ingen roll längre, jag kan dö nu, jag vill inte leva längre.

Den absolut värsta känslan som finns, orsakad av den underbaraste känslan som finns.

Jag har upplevt den där "jagkandöjustnu"- känslan Flera gången i mitt liv, och jag vill aldrig någonsin känna den igen. Även om jag vet att jag kommer göra det säkert tusen gånger till.

Jag tror att det är viktigt att känna så, det gör att man inte tar för givet. För det gör jag inte. Även om det säkert verkar som det ibland.

Så för mig är kärlek både   lyckaoch total smärta. Ena stunden är du världens lyckligaste för att helt plötsligt förvandlas till den absolut mest sorgsna tjejen av alla. En bergochdalbana.

Men känslan du får när allting försvinner ska aldrig någonsin hindra dig från det du vill göra. Glöm aldrig det.

Nyår

Har var it lite dåligt med uppdateringen men har inte riktigt orkat. Men nu är jag tillbaks igen och är här för att stanna haha :) Det här med att ni ska lära känna mig på 30 dagar kommer jag fortsätta med idag, det blir alltså dag 4, 5 och 6 på samma dag. Dom kommer nog intekomma riktigt i ordning eftersom att på dag 4 ska jag berätta vad jag har ätit under dagen, och dag 6 ska jag berätta om min dag. Jag kommer alltså börja med dag 5, som är Vad är kärlek, men dt inlägget kommer upp om någon timme.

Kanske ska berätta lite om nyår också. Började med att jag och min pojkvän åt middag tillsammans, tvårätters, riktigt gott! Sedan kom en vän hit och vi tog oss någon öl och prata om kvällens planer med mera. Sedan önska vi varandra gott nytt år, för hon skulle vidare. Jag och älskling skulle också vidare så jag tog på mig mina nyårsklackar och vi (jag) vinglade över dit. Där var det några bekanta och jag hade det faktist väldigt trevligt. Vid halv tolv ungefär gick jag och älskling ut för att kolla på fyrverkerierna, riktigt fint var det! Sedan gick vi tillbaks till dom andra, och fortsatte festa. Kom hem relativt tidigt, kl 4 ungefär.

Hade en bra nyårsafton, men inte den bästa. Var relativt nykter vilket kändes riktigt bra dagen efter ;)

RSS 2.0